duminică, 10 aprilie 2016

Balsamul de rufe Silan Soft&Oils - a redus distanta intre pamant si cer!

O noua experienta, o noua poveste, dar o frumoasa amintire este concluzia dupa testarea balsamului de rufe Silan Soft&Oils. Parfumul este fabulos! Amestecul de esente lemnoase, vanilie si flori, iti incanta simturile de la deschiderea flaconului, in timpul utilizarii, la depozitarea rufelor in dressing si mult timp dupa aceea.



Fiecare utilizare este o experienta placuta pentru rufe. Albe sau colorate, noi sau folosite, matase sau lana, tesaturile devin moi, pufoase, catifelate la atingere. Scade treptat nivelul de electrizare si asta se observa mai ales la tesaturile de matase, in contact cu dresul lycra sau cu alte tesaturi care nu au fost clatite cu balsamul de rufe Silan Soft&Oils. Culorile  tesaturilor capata luminozitate, devin contrastante si atrag privirile.

Rufele clatite cu balsamul de rufe Silan Soft&Oils devin usor de calcat, deoarece una din proprietatile balsamului este netezirea cutelor. Calcatul nu mai este un supliciu, ci devine o placere! Se reduce timpul de calcat si temperatura de utilizare a fierului. La fiecare atingere a fierului pluteste in aer amestecul de parfumuri, efectul fiind unul de incantare pentru simul olfactiv si unul de relaxare pentru sistemul nervos. 
Utilizarea balsamului de rufe Silan Soft&Oils, de la #buzzsilan, m-a facut sa-mi aduc aminte de copilarie. Amestecul de vanilie, flori si esente lemnoase a adus-o aproape de mine pe mama mea, mi-a adus aminte de mirosul ei discret, de parfum fin, pe care la simteam de la distanta. Utilizarea balsamului, parfumul lui,  a redus distanta intre pamant si cer! Desi mama este mereu aproape de mine, desi vorbesc mereu cu ea, parfumul acesta a adus-o aproape de sufletul meu, m-a ajutat sa ii simt  prezenta. 
Balsamul de rufe Silan Soft&Oils  a redus distanta intre pamant si cer!
#buzzsilan, #buzzstore
@Buzzstore


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu